Start en madklub
I madklubben kan I sætte fokus på alt fra madspild til klima, økologi og råvarens rejse fra jord til bord. Opskrifterne er udarbejdet, så alle kan være med uanset forudgående kendskab til madlavning. Det anbefales, at I er 10 børn og unge i en madklub til 2 voksne.
Har I aftenklub eller ungeværk, kan I sagtens gøre brug af både opskrifter og hele forløb separat. Brug opskrifterne som inspiration, eller lad de unge vælge, hvad der skal på menuen.
Opskriftsbog med guides
Se bogen digitalt her

Opskrifter til print
I nedenstående boks finder du alle opskrifter klar til at blive printet til deltagerne af madklubben. Print gerne et sæt til hver så de kan få opskrifterne med hjem. De kan eventuelt samles i en lille mappe til hver, som de kan få med hjem, når forløbet er afsluttet.
På bageste side af opskriften finder I en side, hvor de kan skrive deres egne noter og refleksioner over retten. Det er en god øvelse af sætte ord på den madoplevelse, man har haft. Det kan være smag, konsistens, udseende og hvad man eventuelt ville ændre, hvis man selv skulle lave den en anden gang.
Så når I afslutter dagen, så brug gerne lige 5-10 minutter på denne øvelse :)