Styrk jeres madkundskabsundervisning

Få besøg af en gastronomisk rådgiver i madkundskab

I Københavns Kommune arbejder vi for, at maden og måltiderne spiller en central rolle i vores offentlige tilbud – fra de måltider, som vi serverer til byens borgere, til den maddannelse, som byens børn tager med sig i deres institutions- og skoleliv.

I 2023 og 2024 har I mulighed for at samarbejde med gastronomiske rådgivere fra Meyers Madhus om jeres madkundskabsundervisning. Meyers Madhus udbyder to forskellige forløb.

Prøveforberedende rådgivning

I den prøveforberedende rådgivningsforløb stiller vi skarpt på eksamensforberedelsen i valgfaget madkundskab. Forløbet løber over to dage, hvor den første dag bruges på at introducere prøven og forberedelsen, og dag 2 bruges som en prøve i eksamen. Vi tager afsæt i jeres virkelighed og elevgruppe. I forbindelse med forløbet får I udvalgte prøveoplæg, som I kan integrere i undervisningen.

Skræddersyet rådgivningsforløb

I den obligatoriske madkundskabsundervisning kan der også være behov for sparring og inspiration. Her har de gastronomiske rådgivere fra Meyers Madhus mulighed for at tilrettelægge 2-3 skræddersyede rådgivningsbesøg med afsæt i jeres behov og elevgruppe. Forløbet kickstartes med en dialog mellem underviser og rådgiver omkring, hvad der er behov for sparring og inspiration til.

Book dit besøg hos Meyers Madhus

Meyers Madhus

Nørrebrogade 52C

2200 København N

Relaterede dokument