Få inspiration til jeres daglige arbejde med at planlægge, tilberede og servere velsmagende, økologiske og bæredygtige måltider. Gennem Meyers Madhus tilbydes der madkurser og inspirationsoplæg, der er udviklet med et særligt fokus på at styrke maden, det grønne håndværk og arbejdet med at tilberede bæredygtige måltider i Københavns Kommunes institutioner. Herudover er der udviklet en række lærerige og inspirerende kurser til det pædagogiske personale, der omhandler den pædagogiske rolle i maden og måltiderne.
Kurserne afholdes enten i Meyers Madhus på Nørrebro eller hos jer. Booker I et kursus hos jer, kan det skræddersys, så det passer til de udfordringer eller behov, der er relevante for jeres institution.
Madkurserne der afholdes i Meyers Madhus findes i tre formater:
2-dages madkursus: Dybdegående kursus der giver en bred og praksisorienteret indføring i arbejdet med de gode økologiske, velsmagende og bæredygtige måltider til børn. I undervisningen arbejder vi både med teori og praktiske øvelser i køkkenet.
1-dags madkursus: Her dykker vi ned i et specifikt tema og arbejder sammen om at implementere nye metoder i jeres daglige madlavning.
3-timers madkursus: Korte, komprimerede kurser hvor I i løbet af en eftermiddag får greb, værktøjer og inspiration, som du kan arbejde videre med i eget køkken.