Ærtecreme med dild
![](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2023-08/Meyers-K%C3%B8benhavns-Kommune-Photo-Martin-Kaufmann_DSC6591.jpg?itok=QQHrkdTx)
Ærtecreme med dild
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Mellemmåltider i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
9.50
Portioner
20
Ingredienser
Æbleeddike
20 g
Yoghurt
200 g
Ærter, fra frost
700 g
Dild, finthakket
20 g
Olivenolie
40 g
Salt & Peber
Sådan gør du
Lad ærterne tø op. Kom ærter, yoghurt, olie, æbleeddike, dild salt og peber i en foodprocessor, og blend på højeste hastighed i ca. 2-3 minutter. Smag til med mere æbleeddike og salt.
Servér ærtecremen til sprøde knækbrød eller som spread til pålægsdage.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
421 kJ
Kulhydrater
7,1 gram
Proteiner
5,3 gram
Fedtstof
4,9 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter