Bananbrød med squash
Billede

Bananbrød med squash
Måltidstype
Måltider i dagplejen
Indeholder
Gluten
Æg
Klimatal
6.60
Portioner
10
Ingredienser
Bananer
4 stk
Squash
½ stk
Æg
4 stk
Olie
2 dl
Hvedemel
150 g
Havregryn
75 g
Bagepulver
½ tsk
Vaniljesukker
1 tsk
Kanel eller kardemomme
2 tsk
Sådan gør du
Blend bananer og squash i en foodprocessor. Pisk æg og olie i.
Tilføj alle de tørre ingredienser til bananmosen, og pisk dejen til en ensartet masse.
Kom dejen i en smurt brødform.
Bag bananbrødet ved 180 grader i ca. 30 minutter, til det er gyldent på toppen.
Lad brødet køle af på en bagerist, og spis det lunt som eftermiddagsmad.
TIP
Brødet kan holde sig et par dage på køl eller fryses ned, og lunes på brødrister eller i ovnen efter optøning.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
880 kJ
Kulhydrater
20,2 gram
Proteiner
7,0 gram
Fedtstof
10,3 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter