Blomkålscurry med grønne linser

Blomkålscurry med grønne linser
Ingredienser
Blomkålscurry
Tilbehør
Sådan gør du
Steg løg og hvidløg gyldne i olie ved svag varme.
Tilsæt garam masala, gurkemeje og ingefær, og steg et par minutter mere.
Kom grønne linser og blomkål i gryden, og tilsæt grønsagsbouillon/vand, kokosmælk, tomatpuré og flåede tomater.
Kog ved svag varme i ca. 25-30 minutter, til linser og blomkål er møre, og saucen er kogt ind.
Smag til med sukker, salt og peber.
Kog risene efter anvisning på emballage.
Servér curry med ris til og evt. frisk koriander, som børnene selv kan plukke.
TIP
Lad børnene selv klippe eller nuldre friske krydderurter på som topping. Det giver børnene mulighed for at dufte og sanse og oplevelsen af selv at præge deres mad.
TIP
Lav evt. retten dagen før, så du blot skal varme den op til frokost.
Retten kan også serveres med indiske naanbrød.
Næringsindhold pr. 100 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter