Bønnepålæg med tomat
Billede
![Bønnepålæg med tomat](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2024-05/Spread%20copy.jpg?itok=yw2KURlc)
Bønnepålæg med tomat
Måltidstype
Måltider i dagplejen
Klimatal
9.10
Portioner
10
Ingredienser
Gulerod, kogt
1 stk
Kidneybønner fra dåse
100 g
Soltørrede tomater i olie
5 stk.
Tomatpuré
2 spsk
Salt & Peber
Sådan gør du
Kom kogte eller bagte gulerødder og resten af ingredienserne i en foodprocessor, og blend til massen er ensartet. Justér evt. konsistensen med (koge)vand.
Smag til med salt og peber.
Servér på et stykke rugbrød eller knækbrød eller som dyppelse til sprøde grøntsager, kartofler eller brødstænger.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
950 kJ
Kulhydrater
11,8 gram
Proteiner
4,8 gram
Fedtstof
16,5 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter