Bønnepålæg med tomat

Billede
Bønnepålæg med tomat

Bønnepålæg med tomat

Bønnepålæg med intens smag af soltørret tomat lavet på kidneybønner og med kogt gulerod. Brug evt. en rest af tilberedte gulerødder eller andre rodfrugter.
Måltidstype
Måltider i dagplejen
Klimatal
9.10
Portioner
10

Ingredienser

Gulerod, kogt
1 stk
Kidneybønner fra dåse
100 g
Soltørrede tomater i olie
5 stk.
Tomatpuré
2 spsk
Salt & Peber

Sådan gør du

Kom kogte eller bagte gulerødder og resten af ingredienserne i en foodprocessor, og blend til massen er ensartet. Justér evt. konsistensen med (koge)vand.
Smag til med salt og peber.
Servér på et stykke rugbrød eller knækbrød eller som dyppelse til sprøde grøntsager, kartofler eller brødstænger.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
950 kJ
Kulhydrater
11,8 gram
Proteiner
4,8 gram
Fedtstof
16,5 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter