Bolchebeder

Billede
Bolchebeder

Bolchebeder

Bolchebeder er en lækker sprød og farverig topping til mange retter.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
1.00

Ingredienser

Bolchebeder, i tynde skiver
250 g

Sådan gør du 

Vask bolchebederne grundigt med en køkkensvamp i rigeligt koldt vand. Alternativt kan de også skrælles. 

Bolchebederne skæres i 1mm tynde skiver på et mandolinjern. 

Efter klargøren lægges de i koldt vand, så de holder sig sprøde indtil servering.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
213 kJ
Kulhydrater
11,4 gram
Proteiner
1,7 gram
Fedtstof
0,3 gram

Opskriften indgår i disse retter

Stegt savoykål og palmekål med hakket oksekød, hoisinsauce og kogte ris

Stegt savoykål og palmekål med hakket oksekød, hoisinsauce og kogte ris

Indeholder
Gluten