Brun sauce

Billede
Brun sauce

Brun sauce

Måltidstype
Skolemad
Indeholder
Gluten
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Vinter
Portioner
20

Ingredienser

Olie
75 g
Smør
75 g
Hvedemel
150 g
Grøntsagsbouillon
1000 g
Sødmælk
500 g
Miso, mørk
75 g
Balsamico, mørk
75 g
Sukker
10 g
Salt & Peber

Sådan gør du

Smelt olie og smør i et kogekar under omrøring, tilsæt derefter melet og rist det godt igennem. Hæld bouillon og mælk lidt efter lidt i gryden under omrøring.
 

Kom stegevæsken fra kyllingekødbollerne, miso, balsamico og sukker ned i gryden og kog 8-10 minutter. Smag til med salt og peber.
 

Du kan stavblende saucen, hvis du vil have den ekstra blank eller hvis der er klumper.

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter