Estragonmayo à la kold bearnaise
Billede

Estragonmayo à la kold bearnaise
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Æg
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
18.94
Portioner
20
Ingredienser
Estragon
20 g
Spinat
20 g
Neutral olie
400 g
Æggeblommer
100 g
Dijonsennep
60 g
Salt
10 g
Hvidvinseddike
20 g
Sådan gør du
Blend estragon, spinat og den neutrale olie i en høj blender, indtil blenderen bliver let varm, og olien bliver dyb grøn.
Rør blommer, sennep, salt og eddike i foodprocessor i et par minutter, og tilsæt derefter den grønne olie lidt efter lidt i en tynd stråle, indtil konsistensen er tilpas tyk. Jo mere olie, des tykkere mayonnaise.
Du kan evt. tilsætte lidt friske, hakkede urter til den grønne mayonnaise inden servering, hvis du vil have lidt struktur i mayonnaise.
TIP
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
2.607 kJ
Kulhydrater
0,8 gram
Proteiner
3,0 gram
Fedtstof
68,5 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter