Farsbrød af hvid fisk, grønne asparges, persille, gulerødder og pickles
Billede
Farsbrød af hvid fisk, grønne asparges, persille, gulerødder og pickles
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Æg
Årstid/hovedingrediens
Forår
Sommer
Klimatal
8.30
Portioner
20
Dagen før
Farsbrødet skal afkøle inden servering og kan derfor med fordel laves dagen før.
Løg, hakket
140 g
Hvidløg, finthakket
12 g
Grønne asparges, i små tern
140 g
Hvid fisk, hakket
600 g
Sennepspickles
100 g
Hvedemel
1,5 g
Æg
80 g
Persille, hakket
0,5 g
Gulerødder, i små tern
1 g
Æblemost
110 g
Mayonnaise
100 g
Rapsolie
30 g
Salt & Peber
Sådan gør du
Steg løg og hvidløg i olie på en pande, til det bliver blødt og tager lidt farve. Kog aspargesene i 30 sekunder, til de er let møre. De må endelig ikke få for meget.
Rør den hakkede fisk elastisk med salt og peber, og tilsæt så løg, hvidløg, asparges, sennepspickles, hvedemel, æg, persille, gulerødder og æblemost, og rør grundigt til en elastisk fars.
Pres farsen flad i passende forme, og bag ved 170 grader i ca. 40 minutter, indtil farsbrødet har en centrumtemperatur på 75 grader. Sæt farsbrødet i køleskab, indtil det er gennemkoldt, og servér med mayonnaise.
Næringsindhold pr. 100 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter