Farsbrød af hvid fisk, grønne asparges, persille, gulerødder og pickles

Billede
Farsbrød af hvid fisk, grønne asparges, persille, gulerødder og pickles

Farsbrød af hvid fisk, grønne asparges, persille, gulerødder og pickles

Vi har skruet op for farver og teksturer i dette farsbrød med grønne asparges og gulerødder. Du kan variere den hvide fisk alt efter, hvad du har mulighed for at fremskaffe, men lys- og mørksej er gode valgmuligheder.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Æg
Årstid/hovedingrediens
Forår
Sommer
Klimatal
8.30
Portioner
20

Farsbrødet skal afkøle inden servering og kan derfor med fordel laves dagen før.

Løg, hakket
140 g
Hvidløg, finthakket  
12 g
Grønne asparges, i små tern
140 g
Hvid fisk, hakket
600 g
Sennepspickles
100 g
Hvedemel
1,5 g
Æg
80 g
Persille, hakket
0,5 g
Gulerødder, i små tern
1 g
Æblemost
110 g
Mayonnaise
100 g
Rapsolie
30 g
Salt & Peber

Sådan gør du 

Steg løg og hvidløg i olie på en pande, til det bliver blødt og tager lidt farve. Kog aspargesene i 30 sekunder, til de er let møre. De må endelig ikke få for meget. 

Rør den hakkede fisk elastisk med salt og peber, og tilsæt så løg, hvidløg, asparges, sennepspickles, hvedemel, æg, persille, gulerødder og æblemost, og rør grundigt til en elastisk fars. 

Pres farsen flad i passende forme, og bag ved 170 grader i ca. 40 minutter,  indtil farsbrødet har en centrumtemperatur på 75 grader. Sæt farsbrødet i køleskab, indtil det er gennemkoldt, og servér med mayonnaise.

Næringsindhold pr. 100 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter