Farsbrød af hvid fisk, grønne asparges, persille, gulerødder og pickles

Farsbrød af hvid fisk, grønne asparges, persille, gulerødder og pickles
Dagen før
Farsbrødet kan med fordel laves dagen før, hvis man skal bruge det som pålæg og det dermed skal være koldt.
Farsbrødet skal afkøle inden servering og kan derfor med fordel laves dagen før.
Sådan gør du
Steg løg og hvidløg i olie på en pande, til det bliver blødt og tager lidt farve. Kog aspargesene i 30 sekunder, til de er let møre. De må endelig ikke få for meget.
Rør den hakkede fisk elastisk med salt og peber, og tilsæt så løg, hvidløg, asparges, sennepspickles, hvedemel, æg, persille, gulerødder og æblemost, og rør grundigt til en elastisk fars.
Pres farsen flad i passende forme, og bag ved 170 grader i ca. 40 minutter, indtil farsbrødet har en centrumtemperatur på 75 grader. Sæt farsbrødet i køleskab, indtil det er gennemkoldt, og servér med mayonnaise.
TIP
Lav selv din egen mayonnaise. Det er billigere, bæredygtigt og ikke så svært som man tror.
Næringsindhold pr. 100 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter