Græsk farsbrød med timiankartofler og spidskåls-tzatziki

Græsk farsbrød med timiankartofler og spidskåls-tzatziki
Ingredienser
Farsbrød
Timiankartofler i fad
Spidskåls-tzatziki
Sådan gør du
Farsbrød
Rør først kyllingekødet med salt et par minutter, indtil det føles sejt og sammenhængende.
Tilsæt de kogte linser, knoldselleri, løg, tomatpuré, timian og feta/salatost. Rør det hele sammen, indtil det er jævnt fordelt.
Tilsæt derefter æg og mel, og rør det til en sammenhængende og klistret fars. Hvis farsen er for løs, tilsæt da lidt mere mel.
Form et brød af farsen i et ildfast fad med bagepapir.
Steg i ovnen ved 200 grader i ca. 35-40 minutter, indtil farsbrødet er gennemstegt.
Timiankartofler i fad
Vend kartoflerne med olie, timian, salt og peber i et ovnfast fad eller på en bageplade.
Steg i ovnen ved 200 grader i 35-40 minutter, indtil kartoflerne er gyldne og møre.
Spidskåls-tzatziki
Kram spidskålen med lidt salt, og lad kålen falde sammen til det halve.
Hæld overskydende væske fra.
Vend spidskålen med yoghurt og smag til med salt og peber.
Servér farsbrød med kartofler og spidskåls-tzatziki til.
TIP
I farsen kan du erstatte knoldselleri med blomkål, squash eller gulerødder alt efter, hvad der er i sæson.
Næringsindhold pr. 100 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter