Grøn olie

Billede
Grøn olie

Grøn olie

Grøn olie kan laves i mange variationer alt efter, hvilke krydderurter du vil bruge. Dild, koriander, basilikum og estragon er nogle af dem.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
10.80
Portioner
20

Ingredienser

Spinat
20 g
Krydderurt, fx koriander, dild, basilikum eller estragon
20 g
Neutral olie
200 g
Salt

Sådan gør du

Blend olie med din valgfrie krydderurt og spinat i en høj blender, til blenderen bliver let varm, og olien får en dyb grøn farve. Tilsæt et nip salt til slut, og opbevar i tætsluttet beholder.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
3.100 kJ
Kulhydrater
0,2 gram
Proteiner
0,5 gram
Fedtstof
83,4 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter