Grøntsagsbrud
Billede
![Grøntsagsbrud](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2024-05/Gronsagsbrud%20copy.jpg?itok=iI3MdmLJ)
Grøntsagsbrud
Måltidstype
Måltider i dagplejen
Indeholder
Gluten
Mælk
Æg
Klimatal
6.90
Portioner
10
Ingredienser
Æg
4 stk
Gulerødder, revet
2 store
Squash, revet
1 stk
Hvedemel
30 g (½ dl)
Havregryn
50 g (1 ½ dl)
Græskarkerner, solsikkekerner eller sesamfrø
25 g
Parmesan, revet
40 g
Salt & Peber
Sådan gør du
Pisk æg i en skål, og tilsæt de revne grøntsager, mel, havregryn, græskarkerner, ost, salt og peber. Rør blandingen godt sammen. Kom med en ske blandingen i muffinsforme.
Bag grøntsagsbruddene ved 180 grader i ca. 15-20 minutter, til de er gyldne og æggemassen har sat sig.
Servér som eftermiddagsmåltid og som turmad.
TIP
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
503 kJ
Kulhydrater
9,1 gram
Proteiner
7,4 gram
Fedtstof
5,7 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter