Grøntsagsbrud

Billede
Grøntsagsbrud

Grøntsagsbrud

Disse små brud er en mellemting mellem et lille madbrød og en tærte. De lækre grøntsagsbrud med æg og smeltet ost kan spises som mellemmåltid og fungerer også godt som turmad. De kan også laves med andre grøntsager – se hvad du har af rester i køleskabet.
Måltidstype
Måltider i dagplejen
Indeholder
Gluten
Mælk
Æg
Klimatal
6.90
Portioner
10

Ingredienser

Æg
4 stk
Gulerødder, revet
2 store
Squash, revet
1 stk
Hvedemel
30 g (½ dl)
Havregryn
50 g (1 ½ dl)
Græskarkerner, solsikkekerner eller sesamfrø
25 g
Parmesan, revet
40 g
Salt & Peber

Sådan gør du

Pisk æg i en skål, og tilsæt de revne grøntsager, mel, havregryn, græskarkerner, ost, salt og peber. Rør blandingen godt sammen. Kom med en ske blandingen i muffinsforme.
Bag grøntsagsbruddene ved 180 grader i ca. 15-20 minutter, til de er gyldne og æggemassen har sat sig.

Servér som eftermiddagsmåltid og som turmad.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
503 kJ
Kulhydrater
9,1 gram
Proteiner
7,4 gram
Fedtstof
5,7 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter