Gurkemejesyltede blomkål

Billede
Gurkemejesyltede blomkål

Gurkemejesyltede blomkål

Syltede blomkål er et dejligt alternativt til den klassiske asie eller syltede rødbede - her med en flot orange farve fra gurkemejen.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Mellemmåltider i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Sommer
Klimatal
1.90
Portioner
20

Ingredienser

Blomkål, i små buketter
500 g
Sukker
100 g
Vand
1 dl
Æbleeddike
1 dl
Korianderfrø
3 g
Sorte peberkorn
3 g
Gurkemeje
3 g
Laurbærblade
3 g

Sådan gør du

Kog en syltedelage af sukker, vand og æbleeddike sammen med krydderierne. Kog op, og hæld den over blomkålen. Lad det trække i en tætsluttende beholder.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
312 kJ
Kulhydrater
14,6 gram
Proteiner
1,6 gram
Fedtstof
0,4 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter