Hindbærkompot

Billede
Hindbærkompot

Hindbærkompot

Måltidstype
Mellemmåltider i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
1.90
Portioner
20
Hindbær, dybfrost
150 g
Sukker
150 g

Sådan gør du

Kog hindbær og sukker op i en gryde ved middel varme, og lad det simre i 5-10 minutter. Tag kompotten af varmen, og lad den sætte sig på køl.

Brug gerne andre frugter og bær i kompotten og prøv kræfter med at tilsætte grøntsager til din kompot. Fx fungerer appelsin og gulerod godt sammen og på samme måde med rødbede og solbær.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
961 kJ
Kulhydrater
53,3 gram
Proteiner
0,7 gram
Fedtstof
0,7 gram
Alkohol
0,0 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter