Hvedeboller med abrikos og græskarkerner

Hvedeboller med abrikos og græskarkerner
Dagen før
Sæt dejen over dagen før, hvis den skal hæve over natten. Brug dobbelt mængde gær, hvis bollerne skal bages samme dag.
Ingredienser (ca. 20 stk)
Sådan gør du
Bland vand, gær, sukker, hvedemel, fuldkornshvedemel og salt i en røremaskine.
Ælt dejen, til den har samlet sig omkring dejkrogen og slipper røreskålens sider. Tilføj tørret abrikos, græskarkærner og havregryn og ælt det sammen ved laveste hastighed, indtil fyldet er jævnt fordelt.
Lad dejen hæve i røreskålen eller sæt dejen på køl natten over.
Varm ovnen op til 250°. Drys et tyndt lag mel på køkkenbordet, og vend forsigtigt dejen ud på bordet. Drys et tyndt lag mel på toppen af dejen.
Hak dejen ud i passende stykker, undlad at rulle og trykke på den så mister den luften. Flyt dem til en bageplade med bagepapir.
Sæt straks bollerne i ovnen, og bag dem i 12-15 minutter. De skal være gyldne på toppen.
TIP
Abrikos kan skiftes ud med andre tørrede frugter og græskarkernerne ud med andre nødder og frø.
Næringsindhold pr. 100 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter