Kold grød med sæsonens topping
Billede

Kold grød med sæsonens topping
Måltidstype
Måltider i dagplejen
Indeholder
Mælk
Nødder
Klimatal
6.80
Portioner
10
Ingredienser
Kold grød
Havregryn, finvalsede
250 g
Æblemost
½ liter
Citron, presset saft
½
Yoghurt naturel
2 dl
Æbler, groftrevet
2 stk
Kanel, stødt
1 knsp
Kardemomme, stødt
1 knsp
Topping
Mynte
2 stilke
Sukker
1 spsk
Hasselnødder, hakkede
25 g
Friske bær
100 g
Sådan gør du
Kold grød
Bland havregryn, æblemost, citronsaft, yoghurt og æbler med krydderier i en skål.
Stil blandingen i køleskabet i 2-3 timer eller til dagen efter.
Topping
Hak eller blend mynteblade sammen med sukkeret, så det bliver grønt og duftende.
Servér grøden i små skåle eller glas med topping. Servér de forskellige toppings i små skåle, og lad børnene selv dekorere deres grød med bær, nødder og myntesukker.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
520 kJ
Kulhydrater
20,0 gram
Proteiner
3,5 gram
Fedtstof
2,7 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter