Kyllingekødsovs med røde linser og pasta
Billede

Kyllingekødsovs med røde linser og pasta
Måltidstype
Måltider i dagplejen
Indeholder
Gluten
Æg
Klimatal
4.60
Portioner
10
Ingredienser
Kødsovs
Olie
½ dl
Løg, hakket
2 stk
Hvidløg, hakket
2 fed
Gulerødder, revede
2 stk
Kylling, hakket
200 g
Oregano, tørret
1 spsk
Timian, tørret
1 spsk
Tomatpuré
4 spsk
Hakkede tomater
800 g
Røde linser
100 g
Vand
4 dl
Sukker
1 spsk
Salt & Peber
Tilbehør
Pasta
200 g
Parmesan, revet
Sådan gør du
Steg løg i olie i en gryde til de er gyldne. Tilsæt kylling og steg videre ved høj varme.
Tilsæt hvidløg, gulerødder, oregano og timian. Lad grøntsagerne stege igennem, og tilsæt så tomatpuré, hakket tomat, linser og vand.
Lad retten simre i minimum 30 minutter – gerne mere – indtil retten er kogt lidt ind og grøntsagerne er møre. Justér saucen med ekstra vand, hvis den er for tyk.
Smag til med sukker, salt og peber.
Kog pasta efter anvisning på pakken.
Servér pasta med kødsovs, evt. med revet parmesan på toppen.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
467 kJ
Kulhydrater
11,8 gram
Proteiner
6,3 gram
Fedtstof
4,0 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter