Quesadilla med ost og spinat med tomatsalsa
Billede

Quesadilla med ost og spinat med tomatsalsa
Måltidstype
Måltider i dagplejen
Indeholder
Gluten
Mælk
Æg
Klimatal
8.50
Portioner
10
Ingredienser
Quesadilla med ost og spinat
Mozzarella, revet
130 g
Babyspinat, skyllet
75 g
Æg
1 stk
Tortillas, små runde
8 stk
Olie
2 spsk
Salt & Peber
Tomatsalsa
Tomater, friske eller fra dåse
500 g
Peberfrugt, rød
200 g
Æbleeddike
½ dl
Løg
½
Olie
½ dl
Sukker
3 spsk
Hvidløg
2 fed
Salt & Peber
Tilbehør
Creme fraiche 18%
100 g
Sådan gør du
Quesadilla med ost og spinat
Sammenpisk æg og bland med ost og spinat.
Fordel massen på halvdelen af tortillas. Læg en tortilla ovenpå hver af dem som en klap-sammen. Dryp overfladen med olie.
Bag quesadillaer ved 200 grader i ca. 4-6 minutter, til osten smelter og overfladen bliver let sprød og gylden. Skær quesadillaer i trekanter inden servering.
Tomatsalsa
Kom alle ingredienser i en foodprocessor eller brug en stavblender, og blend til en ensartet masse. Kom det i en gryde. Kog massen ind i ca. 15-20 minutter, til det har en passende konsistens. Smag til med salt og peber.
Servér quesadillaer med tomatsalsa som tilbehør og evt. creme fraiche til at dyppe i.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
555 kJ
Kulhydrater
10,7 gram
Proteiner
5,5 gram
Fedtstof
6,7 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter