Quesadilla med ost og spinat med tomatsalsa

Billede
Quesadilla med ost og spinat med tomatsalsa

Quesadilla med ost og spinat med tomatsalsa

Quesadilla er en mexicansk ret, hvor bløde tortillas er klappet sammen med ost og andet fyld.
Her er de samlet med spinat og ost, men du kan variere fyldet efter sæson. Brug quesadillaer som mellemmåltid, på en rugbrødsdag eller tilbehør til suppe.
Måltidstype
Måltider i dagplejen
Indeholder
Gluten
Mælk
Æg
Klimatal
8.50
Portioner
10

Ingredienser

Quesadilla med ost og spinat

Mozzarella, revet
130 g
Babyspinat, skyllet
75 g
Æg
1 stk
Tortillas, små runde
8 stk
Olie
2 spsk
Salt & Peber

Tomatsalsa

Tomater, friske eller fra dåse
500 g
Peberfrugt, rød
200 g
Æbleeddike
½ dl
Løg
½
Olie
½ dl
Sukker
3 spsk
Hvidløg
2 fed
Salt & Peber

Tilbehør

Creme fraiche 18%
100 g

Sådan gør du

Quesadilla med ost og spinat

Sammenpisk æg og bland med ost og spinat.
Fordel massen på halvdelen af tortillas. Læg en tortilla ovenpå hver af dem som en klap-sammen. Dryp overfladen med olie.
Bag quesadillaer ved 200 grader i ca. 4-6 minutter, til osten smelter og overfladen bliver let sprød og gylden. Skær quesadillaer i trekanter inden servering.

Tomatsalsa

Kom alle ingredienser i en foodprocessor eller brug en stavblender, og blend til en ensartet masse. Kom det i en gryde. Kog massen ind i ca. 15-20 minutter, til det har en passende konsistens. Smag til med salt og peber.
Servér quesadillaer med tomatsalsa som tilbehør og evt. creme fraiche til at dyppe i.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
555 kJ
Kulhydrater
10,7 gram
Proteiner
5,5 gram
Fedtstof
6,7 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter