Quinoasalat med bagte løg, rosiner og gulerødder
Billede
![Quinoasalat med bagte løg, rosiner og gulerødder](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2022-12/Meyers-K%C3%B8benhavns%20Kommune-Photo-Martin-Kaufmann_DSC7027-3.jpg?itok=RDuq0bc-)
Quinoasalat med bagte løg, rosiner og gulerødder
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
4.30
Portioner
20
Ingredienser
Quinoa
600 g
Gulerødder, i tern
600 g
Løg, i kvarte
600 g
Rosiner
200 g
Æbleeddike
50 g
Olivenolie
50 g
Persille, hakket
30 g
Salt og peber
Sådan gør du
Kog quinoaen efter anvisning på posen, sigt evt. vand fra, og sæt til afkøling. Kom gulerødder og løg på en bageplade, vend dem med en smule salt og olivenolie, og bag dem ved 185 grader i 12-15 minutter. Vend derefter med quinoa med rosiner, æbleeddike og resten af olivenolien. Smag til med salt og peber. Drys med hakket persille.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
515 kJ
Kulhydrater
18,7 gram
Proteiner
3,4 gram
Fedtstof
3,0 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter