Quinoasalat med bagte løg, rosiner og gulerødder

Billede
Quinoasalat med bagte løg, rosiner og gulerødder

Quinoasalat med bagte løg, rosiner og gulerødder

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
4.30
Portioner
20

Ingredienser

Quinoa 
600 g
Gulerødder, i tern
600 g
Løg, i kvarte
600 g
Rosiner
200 g
Æbleeddike
50 g
Olivenolie
50 g
Persille, hakket
30 g
Salt og peber

Sådan gør du 

Kog quinoaen efter anvisning på posen, sigt evt. vand fra, og sæt til afkøling. Kom gulerødder og løg på en bageplade, vend dem med en smule salt og olivenolie, og bag dem ved 185 grader i 12-15 minutter. Vend derefter med quinoa med rosiner, æbleeddike og resten af olivenolien. Smag til med salt og peber. Drys med hakket persille.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
515 kJ
Kulhydrater
18,7 gram
Proteiner
3,4 gram
Fedtstof
3,0 gram

Opskriften indgår i disse retter

Braiserede kalvehjerter i cremet sauce med æbler og karry og quinoasalat med bagte løg, rosiner og gulerødder

Braiserede kalvehjerter i cremet sauce med æbler og karry og quinoasalat med bagte løg, rosiner og gulerødder

Indeholder
Mælk