Ristede løg

Billede
Ristede løg

Ristede løg

Ristede løg er nemme at lave selv, og så er der garanti for sprødhed, når du bruger dem lige fra frituren.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
5.10
Portioner
20

Ingredienser

Løg, i tynde ringe
750 g
Hvedemel
75 g
Neutral olie
400 g

Sådan gør du

Varm olien op i en høj gryde, til olien når ca. 175 grader. Vend skiverne af løg i melet, og frituresteg løgene lidt ad gangen, til de bliver brune og sprøde. Tag op med hulske, og læg på fedtsugende papir.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.414 kJ
Kulhydrater
9,3 gram
Proteiner
1,6 gram
Fedtstof
32,9 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter