Selleri-remoulade

Billede
Selleri-remoulade

Selleri-remoulade

Selleriremoulade er et dejligt friskt alternativ til den klassiske remoulade.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Mellemmåltider i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
3.80
Portioner
20

Ingredienser

Æggeblommer
20 g
Knoldselleri, revet
400 g
Neutral olie
100 g
Citron, saft og skal
1 stk
Sukker
Salt & Peber

Sådan gør du

Pisk en mayonnaise ved at komme æggeblomme i en skål, og kom så olie i langsomt i en tynd stråle, mens du pisker. Hæld mere og mere olie på, indtil du synes, konsistensen er tilpas tyk - jo mere olie, des tykkere mayonnaise. Smag til med citronsaft og -skal, sukker, salt og peber.

Vend sellerien i mayonnaisen inden servering.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
790 kJ
Kulhydrater
3,8 gram
Proteiner
1,7 gram
Fedtstof
18,2 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter