Shakshuka med kidneybønner og couscous
![Shakshuka med kidneybønner og couscous](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2024-06/Shakshuka%20copy.jpg?itok=HnrAVg2f)
Shakshuka med kidneybønner og couscous
Ingredienser
Shakshuka med kidneybønner
Tilbehør
Sådan gør du
Shakshuka med kidneybønner
Steg løg, hvidløg, peberfrugt, paprika og spidskommen i olie på en pande ved lav varme, til peberfrugterne er møre. Tilsæt tomatpuré og stegt ca. 1 minut mere.
Tilsæt tomater og kidneybønner, og lad det simre i gryden i ca. 20 minutter, til retten er kogt ind. Smag til med salt og peber.
Hæld saucen i et ovnfast fad, lav fordybninger i saucen, og slå æggene ud heri.
Bag ved 170 grader i 15-20 minutter, til æggene er blevet faste, men ikke gennemstegte.
Couscous
Rør couscous og olie grundigt sammen i en skål. Hæld kogende vand over, dæk skålen til og lad den trække i 5 min.
Løsn couscous med en gaffel, så den bliver luftig og ikke klumper sammen.
Servér shakshuka med couscous. Evt. også med et stykke brød til at dyppe i saucen.
Næringsindhold pr. 100 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter