Speltotto med spidskål

Speltotto med spidskål
Ingredienser
Speltotto
Topping
Sådan gør du
Speltotto med spidskål
Steg løg og hvidløg i olie i en gryde ved middelvarme, til de er møre, men uden at de tager farve.
Kom perlespelt i gryden, tilsæt vand eller grøntsagsbouillon, og lad det koge under låg i ca. 30 minutter, til perlespelten er mør.
Tilsæt spidskål, og lad det simre med et par minutter, til kålen er faldet let sammen.
Rør smør og parmesan i retten, og smag til med salt og peber.
Det er vigtigt, at speltottoen er cremet og let flydende, så tilsæt mere væde, hvis den er for fast.
Topping
Riv æblerne på et rivejern eller skær dem i små stykker, afhængig af dine børns alder og hvad de kan spise.
Bland æblet med citronsaft og revet skal.
Hak nødderne fint.
Servér speltotto med den friske æblesalat til og drys af hakkede nødder på toppen.
Lad evt. børnene selv tilføje topping.
TIP
Du kan også rive lidt ekstra parmesan på som topping.
Næringsindhold pr. 100 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter