Stegt savoykål og palmekål med hakket oksekød i hoisinsauce

Billede
Stegt savoykål og palmekål med hakket oksekød i hoisinsauce

Stegt savoykål og palmekål med hakket oksekød i hoisinsauce

Denne kålservering er nem og hurtig at tilberede og smager skønt med den karakteristiske hoisinsauce, som er en intens, sød og krydret asiatisk sauce.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
33.50
Portioner
20

Ingredienser

Løg, hakket
360 g (3 stk)
Hvidløg, finthakket  
18 g (3 fed)
Ingefær, revet
18 g
Oksekød, hakket, 5-10%
720 g
Savoykål, snittet
3 kg
Palmekål, snittet
600 g
Vand
3,6 dl
Hoisinsauce 
120 g
Soya
120 g
Olivenolie
36 g (2,5 spsk)

Sådan gør du 

Steg løg, hvidløg og ingefær i olie i en gryde i et par minutter.

Tilsæt kødet, og rist godt igennem. Kom de to slags snittede kål i gryden sammen med vandet, læg låg på, og lad det dampe i nogle minutter. Tilsæt hoisinsaucen og soja, og smag til med peber, sukker og æbleeddike efter behov.

Opskriften indgår i disse retter

Stegt savoykål og palmekål med hakket oksekød, hoisinsauce og kogte ris

Stegt savoykål og palmekål med hakket oksekød, hoisinsauce og kogte ris

Indeholder
Gluten