Stegte ris med æg og grøntsager

Stegte ris med æg og grøntsager
TIP
Grøntsagerne kan erstattes af andre rå grøntsager, du har i køleskabet, eller bagte eller stegte grøntsagsrester fra dagen før.
Med friske krydderurter til som topping, får børnene mulighed for at dufte og sanse og selv præge deres mad.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk æggene sammen, og steg dem som røræg i lidt olie på en pande.
Hæld ægget på en tallerken, og sæt den til side.
Kom lidt mere olie på panden, og tilsæt peberfrugterne, forårsløg og grønne ærter, og steg nogle minutter mere, til grøntsagerne er møre.
Tilsæt de kolde ris. Vend godt rundt så grøntsager og ris blandes.
Steg dem sammen et par minutter, til risene er blevet varme.
Hak de stegte æg i mindre stykker, og vend derefter æg i de stegte ris.
Smag til med soyasauce.
Servér retten lun, og pynt evt. med frisk koriander.
Næringsindhold pr. 100 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter