Syltede blomkål

Billede
Syltede blomkål

Syltede blomkål

Syltede blomkål er et dejligt alternativt til den klassike asie eller syltede rødbede.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Sommer
Klimatal
1.70
Portioner
20

Ingredienser

Blomkål, i små buketter
500 g
Sukker
100 g
Vand
1 dl
Æbleeddike
1 dl
Korianderfrø
3 g
Sorte peberkorn
3 g
Laurbærblade
3 g

Sådan gør du 

Kog en syltelage af sukker, vand og æbleeddike sammen med krydderierne. Kog op, og hæld den over blomkålen. Lad det trække i en tætsluttende beholder.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
308 kJ
Kulhydrater
14,5 gram
Proteiner
1,6 gram
Fedtstof
0,4 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter