Syltede græskar

Billede
Syltede græskar

Syltede græskar

Syltede græskar giver et dejligt sødt, syrligt og sprødt indslag til salte retter.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
0.90
Portioner
20

Ingredienser

Græskar, i strimler
300 g
Sukker
150 g
Æbleeddike
200 g
Stjerneanis, stødt
5 g
Salt & Peber

Sådan gør du

Giv sukker, eddike og stjerneanis et opkog i en lille gryde, indtil alt sukkeret er opløst. Tilføj en lille smule salt og peber. Vend strimlerne af græskar i den varme lage, og lad dem koge op i ca. 5 minutter.



Sæt græskaret i lagen i køleskab, indtil de er helt afkølede.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
454 kJ
Kulhydrater
24,8 gram
Proteiner
0,3 gram
Fedtstof
0,1 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter