Syltede græskar
Billede

Syltede græskar
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
0.90
Portioner
20
Ingredienser
Græskar, i strimler
300 g
Sukker
150 g
Æbleeddike
200 g
Stjerneanis, stødt
5 g
Salt & Peber
Sådan gør du
Giv sukker, eddike og stjerneanis et opkog i en lille gryde, indtil alt sukkeret er opløst. Tilføj en lille smule salt og peber. Vend strimlerne af græskar i den varme lage, og lad dem koge op i ca. 5 minutter.
Sæt græskaret i lagen i køleskab, indtil de er helt afkølede.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
454 kJ
Kulhydrater
24,8 gram
Proteiner
0,3 gram
Fedtstof
0,1 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter