Syltede gule beder
Billede
![Syltede gule beder](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2023-08/Meyers-K%C3%B8benhavns-Kommune-Photo-Martin-Kaufmann_DSC5872.jpg?itok=yqMz-m5P)
Syltede gule beder
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Mellemmåltider i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
0.90
Portioner
20
Ingredienser
Æbleeddike
2 dl
Sukker
150 g
Gule beder, i både
300 g
Dildfrø
5 g
Salt & Peber
Sådan gør du
Giv sukker, eddike og dildfrø et opkog i en lille gryde, indtil alt sukkeret er opløst. Tilføj en lille smule salt og peber. Vend skiverne af gule beder i den varme lage, og lad dem koge op i ca. 5 minutter.
Sæt de gule beder i lagen i køleskab, indtil de er helt afkølede.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
524 kJ
Kulhydrater
28,6 gram
Proteiner
0,9 gram
Fedtstof
0,3 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter