Syltede gulerødder

Billede
Syltede gulerødder

Syltede gulerødder

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Mellemmåltider i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
3.30
Portioner
20

Ingredienser

Gulerødder, i skiver
300 g
Æbleeddike
2 dl
Sukker
150 g
Ingefær, finthakket
20 g
Dildfrø
5 g
Salt & Peber

Sådan gør du

Giv sukker, eddike, dildfrø og frisk ingefær et opkog i en lille gryde, indtil alt sukkeret er opløst. Tilføj en lille smule salt og peber. Vend skiverne af gulerødder i den varme lage, og lad dem koge op i ca. 5 minutter, til de er møre.

Sæt gulerødderne i lagen i køleskab, indtil de er helt afkølede.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
491 kJ
Kulhydrater
25,9 gram
Proteiner
0,5 gram
Fedtstof
0,3 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter