Syltede gulerødder
Billede
![Syltede gulerødder](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2023-08/Meyers-K%C3%B8benhavns-Kommune-Photo-Martin-Kaufmann_DSC5888.jpg?itok=Q7vECMrT)
Syltede gulerødder
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Mellemmåltider i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
3.30
Portioner
20
Ingredienser
Gulerødder, i skiver
300 g
Æbleeddike
2 dl
Sukker
150 g
Ingefær, finthakket
20 g
Dildfrø
5 g
Salt & Peber
Sådan gør du
Giv sukker, eddike, dildfrø og frisk ingefær et opkog i en lille gryde, indtil alt sukkeret er opløst. Tilføj en lille smule salt og peber. Vend skiverne af gulerødder i den varme lage, og lad dem koge op i ca. 5 minutter, til de er møre.
Sæt gulerødderne i lagen i køleskab, indtil de er helt afkølede.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
491 kJ
Kulhydrater
25,9 gram
Proteiner
0,5 gram
Fedtstof
0,3 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter