14. november 2023

Spis med i vores køkkener

8 middage, 8 forskellige offentlige køkkener og 300 københavnere. Sådan lyder opskriften på madfestivalen Spis med i vores køkkener, der har åbnet for ansøgninger. Festivalen foregår 8.-24. april 2024.

Har I lyst til at åbne dørene og være værter for en middag, hvor københavnere og pårørende smager, hvordan maden og måltidet indgår som en del af hverdagen i jeres institution/skole? 

Så kan I nu ansøge om at være med i madfestivalen Spis med i vores køkkener, der foregår 8.- 24. april 2024. 

Om Spis med i vores køkkener

Spis med i vores køkkener er et initiativ under kommunens Mad- og Måltidsstrategi. Festivalen har til formål både at fejre det offentlige måltid og give københavnerne indblik i kommunens arbejde på mad- og måltidsområdet. 

Otte køkkener (heraf fire i Børne- og Ungdomsforvaltningen) inviterer københavnere og pårørende til middag og samtale om fælles måltider, madglæde og bæredygtighed med fokus på institutionens hverdag. 

Samarbejdspartner er Food Organisation of Denmark, der står for billetsalg og al praktik vedrørende kommunikation og koordinering. I står for at lave et dejligt måltid og være værter for et hyggeligt arrangement, der spejler jeres dagligdag. 

Ansøgningsfristen er 4. januar 2024.

Det får I ud af at deltage: 

  • Festivalen er en enestående mulighed for at komme i dialog med jeres lokalmiljø og vise jeres sted frem for både nysgerrige københavnere og engagerede pårørende.
  • Efter festivalen inviteres I til et fagligt og festligt arrangement for alle deltagende køkkener, hvor I får inspiration, netværk og god mad, mens vi fejrer en veloverstået festival.
  • I får tilskud til råvareudgifter og tidsforbrug samt sparring undervejs.

Det praktiske: 

  • I bestemmer, om arrangementet skal afholdes til frokost eller aftensmad
  • I står for indkøb, menu og værtskab på aftenen. Food Organisation of Denmark hjælper med sparring og ekstra hænder til arrangementet.
  • I modtager tilskud til at dække råvareudgifter og tidsforbrug til planlægning og afvikling af arrangementet. 
  • Der afholdes to sparrings- og planlægningsmøder. På første møde sætter vi rammen for jeres arrangement. På andet møde samler vi op og får styr på de praktiske detaljer.
  • Billetter til jeres middag sælges på madbillet.dk 

Sådan ansøger I: 

 

Udfyld blanketten som du finder nederste på denne side. Efter ansøgningsfristen vil I høre fra os. Der vil blive trukket lod blandt ansøgningerne, hvis vi modtager flere end der er plads til.

 

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte Ida-Maj Fiskbæk på idamaj@thefoodproject.dk 

 

 

Billede
logo