Rekruttering og nye medarbejdere
Rekruttering af nye køkkenmedarbejdere
Ved at ansætte den rette medarbejder skaber I den bedste mulighed for, at maden og måltiderne når det niveau I som institution ønsker at tilbyde børn og forældre. Det indledende arbejde er altså godt givet ud, så I kan byde den rette medarbejder velkommen.
I guiden her er et bud på, hvordan I kan gribe ansættelsesprocessen an fra start til slut. Har I brug for faglig sparring omkring ansættelse er I altid velkommen til at kontakte Meyers Madhus, som gratis kan hjælpe jer med processen. Se kontaktinfo nederst.
Guide til rekruttering af ny køkkenmedarbejder
Velkommen til nye køkkenmedarbejdere
Er du ny køkkenmedarbejder i Københavns Kommune eller er du leder, der netop har ansat en, har vi her lavet en introduktion til mad og måltider i daginstitutioner. Den kan være god at orientere sig i, når man skal arbejde med mad og måltider i Københavns Kommune.
2 gange om året tilbyder vi også et introduktionskursus til nye medarbejdere, så de kan blive klædt på til opgaven og ved kender rammerne for maden i København.
Håndbog til nye køkkenmedarbejdere
Ønsker I at have en praktikant i køkkenet fra Ernærings- og sundhedsuddannelsen?
I denne lille film fortæller Rasmus om sin praktik på Molevitten. Ønsker I at vide mere om mulighederne, kan I kontakte Meyers Madhus for yderligere information.