Mød en køkkenmedarbejder og få deres favoritopskrifter

Her kan du læse mere om forskellige køkkenmedarbejderes vej til børnemaden i dagsinstitutioner, og få et indblik i deres motivation og tilgang til jobbet.

Hver dag bliver der lavet velsmagende, sunde og klimavenlige måltider i de københavnske daginstitutioner. Det lykkes på grund af en stor indsats fra de medarbejdere, der med deres madplaner og kreativitet har ansvaret i køkkenerne. For det simrer i gryderne af gode idéer og spændende, grønne måltider, som børnene glade sætter til livs. 

Du kan her få indblik i nogle af de dygtige køkkenmedarbejderes baggrund og hverdag, og hvilke overvejelser de gør sig, når de laver mad til børn. De deler også hver en favoritopskrift, som du kan afprøve i dit køkken.   

Køkkenmedarbejdernes vej til børnemaden er vidt forskellige, men kendetegnende for dem alle er deres gejst og passion for at lave velsmagende måltider til børnene uge efter uge. 

Billede
Christian i køkkenet med børn
Christian i køkkenet med børnene fra den Grønne Kastanje
Billede
billede af Pernille