Gå til hovedindhold
BørneMenuen

Primær navigation

Menu

  • Daginstitutioner
  • Dagplejen
  • KKFO og klub
  • Madkundskab
  • Madskoler
  • Opskrifter
  • Om BørneMenuen

Søg

Brødkrumme

  1. Forside
  2. Daginstitutioner
  3. Viden og tips
  4. Køkkenhygiejne og fødevarekontrol

Køkkenhygiejne og fødevarekontrol

Her finder du guides og vejledning til god køkkenhygiejne og fødevarekontrol

Køkkenhygiejne

Formålet med god køkkenhygiejne er at undgå, at børnene bliver syge af den mad, de spiser i institutionen. Når der tilberedes mad til børn, er der en række hygiejneregler, der skal følges.

Læs mere om hygiejnereglerne her

Registrering af køkken og egenkontrol

Alle køkkener som producerer mad skal registreres hos Fødevarestyrelsen, og der skal sikres god hygiejne ved hjælp af egenkontrol og risikoanalyse

Læs mere om registrering af nyt køkken og egenkontrol

BørneMenuen

Kontakt

Børne- og ungdomsforvaltningen

E-mail

boernemenuen@buf.kk.dk

Links

  • maaltider.kk.dk
  • Tilgængelighedserklæring
  • Cookiepolitik