Økonomi og Indkøb

Som institutionskøkken skal I sikre at økonomien hænger sammen og I bruger de rigtige indkøbsaftaler, når I handler ind. Via indkøbsaftalerne sikre I bl.a. gode priser, men også at de varer I bruger er godkendte.

Økonomi

Når forældrene har sagt ja til fælles frokostordning betaler de hver måned til denne ordning via forældrebetalingen. Frokostordningen er 100% finansieret af forældrene. Det betyder også, at de midler der bliver tildelt institutionen vedr. frokost, ikke må bruges til andet.

I Københavns Kommune betaler kommunen får morgenmad og mellemmåltider til alle. Det betyder at alle børn skal tilbydes morgenmad og mellemmåltider uanset om de er med i den fælles frokostordning eller ej.

Indkøb

BUF har en indkøbsaftale med Hørkram som alle kommunale institutioner er forpligtet til at bruge. For selvejende institutioner er det op til den enkelte institution om de vil gøre brug af aftalen.

Derudover har Københavns Kommune tilsluttet sig en aftale indgået mellem SKI og Salling Group til online fødevareindkøb med levering.