Aromatisk tabbouleh med granatæble i salatblade
Billede
Aromatisk tabbouleh med granatæble i salatblade
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Nødder
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
3.50
Portioner
20
Ingredienser
Bulgur
500 g
Forårsløg, fintsnittet
30 g
Agurker, i tern
150 g
Peberfrugt, i tern
200 g
Bredbladet persille, hakket
30 g
Koriander, finthakket
15 g
Mynte, frisk, finthakket
15 g
hjertesalat, i blade
500 g
Olie
100 g
Citron, saft og skal
100 g
Honning
100 g
Spidskommen, stødt
7 g
Granatæblekerner
100 g
Mandler, ristede, hakkede
100 g
Salt & Peber
Sådan gør du
Kog bulgur efter pakkens instruktioner.
Pluk bladende af hjertesalaten. Kom forårsløg, peberfrugt, agurk og krydderurterne i en passende skål.
Lav dressing af citronsaft og -skal, spidskommen, olie og honning.Bland alt, undtagen de store blade fra hjertesalaten, med dressingen og salt og peber.
Læg salatbladene frem på et stort fad, og læg en stor spiseskefuld af blandingen i hvert salatblad. Drys med granatæblekerner og mandler.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
607 kJ
Kulhydrater
17,8 gram
Proteiner
3,3 gram
Fedtstof
6,2 gram
Opskriften indgår i disse retter
Aromatisk tabbouleh med granatæble i salatblade
Indeholder
Nødder