Fiskecurry med kuller, porrer og kokos

Billede
Fiskecurry med kuller, porrer og kokos

Fiskecurry med kuller, porrer og kokos

En mild indisk inspireret curry med en af de gode billige torskefisk. Fisken giver en ekstra smagsdybde til saucen. Den skal kun have kort tid, til den lige er bagt igennem.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Sommer
Vinter
Klimatal
6.70
Portioner
20

Ingredienser

Kuller, filet
1200 g
Rødløg, fintsnittet
500 g
Gulerødder, i tynde skiver
650 g
Porrer, fintsnittet
250 g
Fennikel, fintsnittet
600 g
Hvidløg, finthakket  
18 g (3 fed)
Olivenolie
40 g
Kokosmælk 
800 g
Karrypasta
100 g
Koriander, hakket
40 g
Salt & Peber

Sådan gør du

Steg løg og hvidløg i olien i et par minutter, og tilsæt currypaste – start evt. med halvdelen, og smag til, så det ikke bliver for stærkt. Steg i 2-3 minutter, uden at løgene tager farve. Tilsæt grøntsagerne, og steg et par minutter. Tilsæt kokosmælk, og lad nu saucen koge ind til ca. den halve mængde. Smag til med salt og peber.
Del fisken i portionsstykker, og krydr med salt og peber på begge sider. Læg fisken i et ovnfast fad med bagepapir, og hæld den varme kokossauce over. Bag fisken ved 200 grader i ca. 10-12 minutter.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
432 kJ
Kulhydrater
2,5 gram
Proteiner
7,8 gram
Fedtstof
7,1 gram

Opskriften indgår i disse retter

Fiskecurry med kuller, porrer, kokos og ris

Fiskecurry med kuller, porrer, kokos og ris