Fiskecurry med kuller, porrer og kokos
Billede
Fiskecurry med kuller, porrer og kokos
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Sommer
Vinter
Klimatal
6.70
Portioner
20
Ingredienser
Kuller, filet
1200 g
Rødløg, fintsnittet
500 g
Gulerødder, i tynde skiver
650 g
Porrer, fintsnittet
250 g
Fennikel, fintsnittet
600 g
Hvidløg, finthakket
18 g (3 fed)
Olivenolie
40 g
Kokosmælk
800 g
Karrypasta
100 g
Koriander, hakket
40 g
Salt & Peber
Sådan gør du
Steg løg og hvidløg i olien i et par minutter, og tilsæt currypaste – start evt. med halvdelen, og smag til, så det ikke bliver for stærkt. Steg i 2-3 minutter, uden at løgene tager farve. Tilsæt grøntsagerne, og steg et par minutter. Tilsæt kokosmælk, og lad nu saucen koge ind til ca. den halve mængde. Smag til med salt og peber.
Del fisken i portionsstykker, og krydr med salt og peber på begge sider. Læg fisken i et ovnfast fad med bagepapir, og hæld den varme kokossauce over. Bag fisken ved 200 grader i ca. 10-12 minutter.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
432 kJ
Kulhydrater
2,5 gram
Proteiner
7,8 gram
Fedtstof
7,1 gram