Gazpacho med modne tomater

Billede
Gazapacho med modne tomater

Gazpacho med modne tomater

Kolde supper er skønne på varme sommerdage. Suppen her kan laves i god tid, og du kan med fordel bruge resterne fra grønsagshylden.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Sommer
Klimatal
3.30
Portioner
20

Ingredienser

Tomater, solmodne, i grove stykker
2000 g
Flåede tomater 
2000 g
Hvidløg
20 g
Agurker, i grove stykker
400 g
Olivenolie
400 g
Vand
1000 g
Hvedebrødsrester
200 g
Blegselleri, i grove stykker
300 g
Sukker
40 g
Æbleeddike
75 g
Cayennepeber
15 g
Salt og peber

Sådan gør du 

Blend af flere omgange tomater, hvidløg, agurk, olivenolie, vand, brød og blegselleri. Sigt suppen over i en stor skål, og smag til med æbleeddike, cayenne, sukker, salt og peber.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
340 kJ
Kulhydrater
4,3 gram
Proteiner
1,0 gram
Fedtstof
6,5 gram

Opskriften indgår i disse retter