Gazpacho med modne tomater
Billede
![Gazapacho med modne tomater](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2022-12/Meyers-K%C3%B8benhavns-Kommune-Photo-Martin-Kaufmann_DSC5684-2.jpg?itok=xS4LhZUZ)
Gazpacho med modne tomater
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Sommer
Klimatal
3.30
Portioner
20
Ingredienser
Tomater, solmodne, i grove stykker
2000 g
Flåede tomater
2000 g
Hvidløg
20 g
Agurker, i grove stykker
400 g
Olivenolie
400 g
Vand
1000 g
Hvedebrødsrester
200 g
Blegselleri, i grove stykker
300 g
Sukker
40 g
Æbleeddike
75 g
Cayennepeber
15 g
Salt og peber
Sådan gør du
Blend af flere omgange tomater, hvidløg, agurk, olivenolie, vand, brød og blegselleri. Sigt suppen over i en stor skål, og smag til med æbleeddike, cayenne, sukker, salt og peber.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
340 kJ
Kulhydrater
4,3 gram
Proteiner
1,0 gram
Fedtstof
6,5 gram
Opskriften indgår i disse retter
![Gazpacho med modne tomater og sommergrønsager](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2022-12/Meyers-K%C3%B8benhavns-Kommune-Photo-Martin-Kaufmann_DSC5684.jpg?itok=c546i8cr)
Gazpacho med modne tomater og sommergrøntsager
Indeholder
Gluten