Gazpacho med modne tomater
Billede
Gazpacho med modne tomater
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Sommer
Klimatal
3.30
Portioner
20
Ingredienser
Tomater, solmodne, i grove stykker
2000 g
Flåede tomater
2000 g
Hvidløg
20 g
Agurker, i grove stykker
400 g
Olivenolie
400 g
Vand
1000 g
Hvedebrødsrester
200 g
Blegselleri, i grove stykker
300 g
Sukker
40 g
Æbleeddike
75 g
Cayennepeber
15 g
Salt og peber
Sådan gør du
Blend af flere omgange tomater, hvidløg, agurk, olivenolie, vand, brød og blegselleri. Sigt suppen over i en stor skål, og smag til med æbleeddike, cayenne, sukker, salt og peber.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
340 kJ
Kulhydrater
4,3 gram
Proteiner
1,0 gram
Fedtstof
6,5 gram
Opskriften indgår i disse retter
Gazpacho med modne tomater og sommergrøntsager
Indeholder
Gluten