Gratineret brød
Billede
![Gratineret brød](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2022-11/Meyers-K%C3%B8benhavns-Kommune-Photo-Martin-Kaufmann_DSC5936-2.jpg?itok=SyfDTQ5C)
Gratineret brød
Måltidstype
Mellemmåltider i dagtilbud
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
20.90
Portioner
20
Ingredienser
Hvedebrød
600 g
Hvidløg, finthakket
10 g
Mozzarella, revet
500 g
Olivenolie
100 g
Sådan gør du
Rør olivenolie og hvidløg sammen, pensl brødskiver med olien. Bag dem ved 150 grader i 10 minutter, så de får lidt farve. Fordel osten på brødene. Lige før spisetid, varm så brødene ved 180 grader i ca. 4-5 minutter, til osten er smeltet og let gyldent.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.341 kJ
Kulhydrater
24,2 gram
Proteiner
16,2 gram
Fedtstof
17,4 gram
Opskriften indgår i disse retter
![Krydret tomatsuppe med bønner, kørvel og gratineret brød](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2022-11/Meyers-K%C3%B8benhavns-Kommune-Photo-Martin-Kaufmann_DSC5936.jpg?itok=gzjA710T)
Krydret tomatsuppe med bønner, kørvel og gratineret brød
Indeholder
Gluten, Mælk