Grøn moussaka med røde linser, kartofler og squash

Grøn moussaka med røde linser, kartofler og squash
Ingredienser
Sådan gør du
Skær den ene halvdel af squashene i tern, og steg dem i olivenolie i 6-8 minutter, til de har fået lidt farve og begynder at blive møre. Tilsæt løg og hvidløg i gryden, og lad det stege med et par minutter. Kom tomatpuré i, og lad det stege et minuts tid. Tilsæt oregano, flåede tomater, linser, kanel, sød paprika, spidskommen, koriander, vand og laurbærblade. Lad saucen simrekoge i mindst 30 minutter.
Smag til med salt og peber, og fisk laurbærbladene og kanelstang op.
Skær den anden halvdel af squashene på langs i skiver à ca. ½ cm tykkelse. Drys squashskiver og kartoffelskiver med lidt salt, og vend dem med lidt olivenolie i en skål.
Læg et lag kartoffelskiver i bunden af et passende ovnfast fad, og dæk kartoflerne helt med et lag squash-tomatsauce og så squashskiver. Forsæt i samme rækkefølge med kartofler, sauce og squash, indtil du ikke har mere, og slut af med et godt lag bechamelsauce og revet ost.
Bag moussakaen i 45-50 minutter ved 175 grader, til kartoflerne er møre, og lad den trække i mindst 10 minutter på køkkenbordet, inden du serverer den.
Næringsindhold pr. 100 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter