Bechamelsauce

Billede
Bechamelsauce

Bechamelsauce

Til lasagne, moussaka med mere
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
8.90
Portioner
20

Ingredienser

Smør
25 g
Hvedemel
75
Mælk
7,4 dl
Muskatnød, revet
1 g
Citron, saft
15 g

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde. Tilsæt mel, mens du pisker. Rist smørbollen igennem i et par minutter, uden at det branker.

Tilsæt mælken langsomt, mens du pisker. Kog saucen igennem i et par minutter, til den er tyknet.

Smag til med lidt friskrevet muskatnød, citronsaft, salt og peber. Hvis du er bekymret for, om der er klumper i saucen, kan du hælde den igennem en sigte.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
550 kJ
Kulhydrater
10,4 gram
Proteiner
3,7 gram
Fedtstof
8,3 gram

Opskriften indgår i disse retter

Grøn moussaka med gulerødder og pastinakker

Indeholder
Gluten, Mælk
Grøn moussaka med røde linser, kartofler og squash

Grøn moussaka med røde linser, kartofler og squash

Indeholder
Gluten, Mælk
Grøntsagslasagne med grønkål og knoldselleri

Grøntsagslasagne med grønkål og knoldselleri

Indeholder
Mælk, Gluten
Grøntsagslasagne med kartofler, spinat og røde linser

Grøntsagslasagne med kartofler, spinat og røde linser

Indeholder
Gluten, Mælk
Grøntsagslasagne med palmekål og pastinakker

Grøntsagslasagne med palmekål og pastinakker

Indeholder
Gluten, Mælk
Grøntsagslasagne med squash, broccoli og spidskål

Grøntsagslasagne med squash, broccoli og spidskål

Indeholder
Gluten, Mælk