Grøntsagslasagne med kartofler, spinat og røde linser
Grøntsagslasagne med kartofler, spinat og røde linser
Ingredienser
Sådan gør du
Vend kartoflerne med lidt olie, salt og peber, og bag dem ved 200 grader i 10-12 minutter.
Steg løg og hvidløg i lidt olie i en gryde, og tilsæt timian, tomatpuré, de flåede tomater, linserne, vand og lidt salt. Kog i 15-20 minutter - linserne behøver ikke at være kogt helt møre, da de tilbereder videre i ovnen senere. Tag gryden af varmen, og vend spinaten i tomatsaucen. Smag evt. til med salt, peber, sukker og æbleeddike.
Saml lasagnen ved at sprede et tyndt lag bechamelsauce ud i et ovnfast fad eller i en gastrobakke. Dæk med et lag lasagneplader, så lidt tomatsauce og kartofler, og til sidst revet ost. Gentag denne rækkefølge, indtil fadet er fyldt, og slut af med bechamelsauce og revet ost.
Bag lasagnen ved 175 grader i 35-40 minutter, til den er flot gylden på toppen.