Grøntsagslasagne med palmekål og pastinakker
Grøntsagslasagne med palmekål og pastinakker
Ingredienser
Sådan gør du
Vend pastinakkerne med lidt olie, salt og peber, spred dem ud på en bageplade, og rist dem i ovnen ved 200 grader i 10-12 minutter. Kom palmekål ind på pladen til de andre grøntsager i de sidste par minutter af bagetiden. Lad de ristede grøntsager køle af.
Steg løg og hvidløg af i olie i en gryde. Tilsæt tomatpuré, og rist det lidt af. Tilsæt flåede tomater, vand og timian og kog op. Kom de bagte grøntsager, og det snittede palmekål ned i gryden. Smag til med salt og æbleeddike.
Når du skal samle lasagnen, så start med at sprede et tyndt lag grøntsagssauce ud i et ovnfast fad eller gastrobakke. Dæk med et lag bechamelsauce samt lasagneplader. Gentag indtil fadet er fyldt, og slut af med bechamelsauce, og revet ost. Bag lasagnen ved 150 grader i 35-40 minutter, til den er flot gylden på toppen. Lad lasagnen trække i 20 minutter inden servering.