Grøntsagslasagne med palmekål og pastinakker
![Grøntsagslasagne med palmekål og pastinakker](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2022-04/Meyers-Photo-Martin-Kaufmann_DSC4923.jpg?itok=uA8juIEU)
Grøntsagslasagne med palmekål og pastinakker
Ingredienser
Sådan gør du
Vend pastinakkerne med lidt olie, salt og peber, spred dem ud på en bageplade, og rist dem i ovnen ved 200 grader i 10-12 minutter. Kom palmekål ind på pladen til de andre grøntsager i de sidste par minutter af bagetiden. Lad de ristede grøntsager køle af.
Steg løg og hvidløg af i olie i en gryde. Tilsæt tomatpuré, og rist det lidt af. Tilsæt flåede tomater, vand og timian og kog op. Kom de bagte grøntsager, og det snittede palmekål ned i gryden. Smag til med salt og æbleeddike.
Når du skal samle lasagnen, så start med at sprede et tyndt lag grøntsagssauce ud i et ovnfast fad eller gastrobakke. Dæk med et lag bechamelsauce samt lasagneplader. Gentag indtil fadet er fyldt, og slut af med bechamelsauce, og revet ost. Bag lasagnen ved 150 grader i 35-40 minutter, til den er flot gylden på toppen. Lad lasagnen trække i 20 minutter inden servering.
Næringsindhold pr. 100 gram
Opskriften indgår i disse retter
![Grøntsagslasagne med palmekål og pastinakker](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2022-04/Meyers-Photo-Martin-Kaufmann_DSC4923_0.jpg?itok=DIqQMO_p)