Grøntsagsbrud
![Grøntsagsbrud](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2023-12/Meyers-photo-Martin-Kaufmann-Meyers%20KK24161.jpg?itok=63EdmanS)
Grøntsagsbrud
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og skræl gulerødder, og pil løgene. Riv gulerødder, squash og løget på den grove side af et rivejern – eller med rivejernet på en foodprocessor – det er dog vigtigt, at
grøntsagerne bliver revet til strimler og ikke blendet.
Pisk æggene i en skål og tilsæt grøntsager, løg, havregryn, hvedemel, græskarkerner, salt, peber, og ost. Vend hele blandingen godt rundt.
Lav kugler af grønsagsmassen på ca. 5 cm i diameter – hvis blandingen er meget flydende og ikke kan samles, så tilsæt mere havregryn eller hvedemel. Placér grøntsagskuglerne på bageplader med bagepapir
– med god plads mellem dem. Du kan også bage dem i muffinsforme.
Bag dem ved 180°, til de er gyldne, og æggemassen har sat sig – det tager ca. 20 minutter. Servér med et stykke rugbrød, og er der brug for lidt mere, kan I lave gulerodscrudités og flækærtehummus
BØRN I KØKKENET
Opskriften indgår i disse retter
![Grøntsagsbrud](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2023-12/Meyers-photo-Martin-Kaufmann-Meyers%20KK24152.jpg?itok=7eksE_eS)