Grøntsagsminestrone

Billede
Grøntsagsminestrone

Grøntsagsminestrone

Minestrone kan laves dagen før, den skal spises, og I kan bruge netop de grøntsager, I har i forvejen. Brug dog altid tomater, de skaber nemlig en smagsbund af umami.
Måltidstype
Måltid i KKFO
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Portioner
20

Ingredienser

Minestrone

Gulerødder
4 stk
Auberginer 
1 stk
Rød peberfrugt
2 stk
Squash
2 stk
Hvidløg
3 fed
Hakkede tomater
2 dåser
Vand
2 liter
Pasta
300 g
Eddike
4 spsk.
Sukker
1 spsk.
Salt & Peber
Olie
Persille, grofthakket
1 bundt

Sådan gør du 

Skær gulerødder, aubergine, peberfrugt uden kerner, og squash i tern a ca. 2 x 2 cm. Pil og hak hvidløget. Sæt en stor gryde over ved jævn varme, og hæld lidt olie i.
Steg alle grøntsagerne i et par minutter, til de er lidt bløde. Tilsæt det hakkede hvidløg, og steg kort tid. Hæld nu de hakkede tomater og bouillon ved, og lad suppen koge i ca. 15 minutter. 

Tilsæt pastaen, og lad det koge i yderligere 10 minutter, eller til pastaen er ’al dente’.
Smag på suppen, og justér smagen med eddike, sukker, salt og peber. Gentag  tilsmagningen, til du rammer en fyldig, balanceret smag.
Servér den varme suppe, gerne med et stykke ostegratineret brød til og masser af friskhakket persille.

Opskriften indgår i disse retter