Gullasch med kalkunlår, kikærter og gulerødder
Gullasch med kalkunlår, kikærter og gulerødder
Dagen før
Ingredienser
Fløde-gullash
Kikærter og gulerødder
Sådan gør du
Fløde-gullash
Brun kalkunkødet af i lidt olie i en gryde. Krydr med salt og peber. Tag kødet op, og læg det til side. Kom løg, hvidløg og gulerødder i gryden sammen med lidt mere olie. Steg blandingen ved svag varme, til gulerødderne er møre og løgene gyldne. Kom tomatpuré i sammen med sød og røget paprika og kommen. Rist godt igennem.
Kom bouillon, fløde, kalkunkød, æbleeddike og laurbærblade i gryden. Kom timian ned i gryden. Lad det simre ved lav varme i ca. 30 minutter, til kødet er helt mørt. Smag gullaschen til med salt, peber og æbleeddike.
Kikærter og gulerødder
Kog kikærterne til de er møre i ca. 40-60 minutter afhængig af kikærten. Kom halvdelen af dem ned i gullaschen, og gem resten til toppen. Skær gulerødderne i store chunkes, og damp dem kort, så de stadig har bid.