Hvid fisk med muslingesauce, æblemost, citron og kål
Hvid fisk med muslingesauce, æblemost, citron og kål
Dagen før
Ingredienser
Kogte hvide bønner
Muslingesauce
Fyld
Sådan gør du
Kog bønnerne i rigeligt vand med salt i ca. 45-60 minutter, til de er møre.
Sautér løgene og hvidløg i en gryde med olivenolie ved middel varme i ca. 3-5 minutter. Tilsæt citronskal og -saft, æblemost, vand og muslingerne. Lad muslingerne dampe/koge ved høj varme i ca. 3-5 minuter under låg, og ryst gryden et par gange undervejs. Når muslingerne har åbnet sig, fisk dem så op med en hulske, og gem dem til servering.
Kom fløden, blomkål og de kogte bønner i muslingesuppen, og kog igennem i ca. 5 minutter. Smag til med salt og peber.
Læg så fiskestykkerne på blomkålen, drys fisken med lidt salt, og fordel spidskålen øverst, så det dækker. Damp i ca. 5-6 minutter under låg, så fisken er akkurat mør.
Lige før servering, vend grydens indhold forsigtigt sammen, og smag til med salt, peber og evt. mere citronsaft.