Knækbrød

Billede
Knækbrød

Knækbrød

Det er let at bage sit helt eget knækbrød. Alle slags kerner kan bruges, så smag jer frem til lige netop den variation, I bedst kan lide. Spis knækbrødet med gulerodsspread eller hummus og sørg for at bage rigeligt.
Måltidstype
Måltid i KKFO
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Portioner
20

Ingredienser

Havregryn
60 g
Solsikkefrø
240 g
Hørfrø
140 g
Græskarkerner
120 g
Hvedemel
450 g
Salt
10 g
Vand
400 g
Rapsolie
140 g

Sådan gør du 

Rør alle ingredienser sammen til en ensartet dej. Rul herefter dejen ud mellem 2 stykker bagepapir, så tyndt du kan. Fjern det øverste ark bagepapir, og skær ud til passende størrelse. Bag knækbrødet i ovnen ved 180° i 15-20 minutter til de er gyldne på toppen. Lad knækbrødet køle helt af, og bræk det ud i mindre stykker.

Opbevar det i en lukket beholder ved stuetemperatur.

Opskriften indgår i disse retter

Knækbrød

Knækbrød

Indeholder
Gluten