Knækbrød
Billede
Knækbrød
Måltidstype
Måltid i KKFO
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Portioner
20
Ingredienser
Havregryn
60 g
Solsikkefrø
240 g
Hørfrø
140 g
Græskarkerner
120 g
Hvedemel
450 g
Salt
10 g
Vand
400 g
Rapsolie
140 g
Sådan gør du
Rør alle ingredienser sammen til en ensartet dej. Rul herefter dejen ud mellem 2 stykker bagepapir, så tyndt du kan. Fjern det øverste ark bagepapir, og skær ud til passende størrelse. Bag knækbrødet i ovnen ved 180° i 15-20 minutter til de er gyldne på toppen. Lad knækbrødet køle helt af, og bræk det ud i mindre stykker.
Opbevar det i en lukket beholder ved stuetemperatur.