Kuller i stuvning af kartofler, grønkål og timian
Billede
Kuller i stuvning af kartofler, grønkål og timian
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
7.10
Portioner
20
Ingredienser
Kartofler, i tern
1500 g
Grønkål, fintsnittet
1000 g
Løg, i tern
300 g (3 stk)
Æbleeddike
1 dl
Æblemost
1 dl
Timian, friskhakket
40 g
Fiskebouillon
1 liter
Piskefløde 38%
4 dl
Majsstivelse
75 g
Kuller, i fileter á 60 g
1200 g
Neutral olie
75 g
Salt & Peber
Sådan gør du
Svits løg i olie, uden at de tager farve. Hæld eddike og æblemost på, og kog det ind, til halvdelen er kogt væk. Hæld fiskebouillon og fløde ved, rør majsstivelsen ud i lidt koldt vand, og jævn saucen - den skal ikke være for tyk. Kom kartoffeltern og kål i saucen. Kom timian i, og hæld saucen op i et passende ildfast fast. Læg fiskestykkerne ovenpå, og drys fisken med salt og peber.
Bag ved 150 grader i 15-18 minutter.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
288 kJ
Kulhydrater
7,1 gram
Proteiner
5,3 gram
Fedtstof
4,4 gram
Alkohol
0,0 gram
Opskriften indgår i disse retter
Kuller i stuvning af kartofler, grønkål og timian
Indeholder
Mælk